A fideszes Kállai Mária ismét hergel és nem fejti ki a teljes igazságot

Megosztás

Ömlenek a százmilliárdok az orbáni propagandagépezetbe, de a kormányzat tagjai képesek azt állítani, hogy a pedagógusok fizetésemelése Brüsszeltől és a magyar baloldaltól függ. Nincs ezzel másként a szolnoki Kállai Mária sem. A fideszes országgyűlési képviselő úgy tűnik, a valósággal párhuzamos világban él.

Kállai Mária szolnoki fideszes országgyűlési képviselőnek is minden bizonnyal ki van adva a feladat, hogy napi szinten hergelje választókerületének lakosságát. Brüsszelt és a magyar baloldalt folyamatosan ostorozza a képviselő. Mindenki hibás, csak a 13 éve kormányzó Fidesz nem.

Nemrég azt volt képes megállapítani, hogy szerinte:

“A pedagógusok már rég megkaphatták volna a fizetésemelésüket, ha a baloldal nem áskálódik a saját hazája ellen.”

Nos, egyrészt a magyar baloldal nem áskálódik saját hazája ellen. Aki áskálódik, az pont a Fidesz, amelyik képletesen teleásta árkokkal az országot. Embereket, csoportokat fordított egymás ellen hazugságaival, manipulációjával.

Ráadásul a Fidesz a nullától 10-ig terjedő skálán csak öttől kezdi el magyarázni a történetet, miszerint a magyar baloldal miket művel.

Igen ám, de azt elfelejti a Fidesz, hogy bizony, történtek dolgok a nullától 5-ig terjedő időszakban is. Nem véletlenül indult eljárás Magyarország ellen, hiszen Orbán felrúgott minden olyan szabályt, ami az európaiságunkat határozza meg. Putyint majmoló illiberális módszerekkel számolja fel szisztematikusan a demokráciát, a pluralizmust, a jogállamiságot, a sajtószabadságot. 

Kállai Mária hiába is szajkózza a magáét, ahogyan korábban bebizonyosodott, hogy nem lapos a Föld és nem a Föld körül forognak a bolygók és a csillagok, úgy az is be fog igazolódni, hogy a Fidesz “igazsága” sem örök.

De addig is, amíg ez megtörténik, a kommentelők szépen megmondták a magukét Kállainak. Ezekből idézünk.

“Egy alapellátást nem külföldi forrásból kell finanszírozni, míg a “kopasz” megafonos több, mint 630 milliónyi közpénzt kapott 2022-ben, hogy többek között a pedagógusok ellen hergeljen.”

“…. Ha a baloldal okvetetlensége lenne az oka, már rég megoldotta volna a kormány a béremelést, ahogy a rendőrök, katonák, stb béremelését megoldotta. E helyett olyan törvényt akar bevezetni, amely tele van erőfitogtatással, majd mi megmutatjuk, ki a kakas a szemétdombon megoldással.”

“Ha kormány érdeke úgy kívánja, akkor egyszerre csak milyen erős lesz a baloldal. Az EU-ban is mennyi képviselőt meg tud győzni az a pár ember. Az oktatás állami feladat. A finanszírozás is. Szomorú, hogy egy pedagógus képviselő is ezt a hamis beállítást erősíti.”

“Kész szerencse, hogy Ön nem az EU-tól kap fizetést.”

“Az a kormány, amelyik nem tudja előteremteni a pedagógusok bérét, az mondjon le és kösse fel magát! Nem a haldokló nyugat állampolgárainak kell megdolgozni a a magyar pedagógusok béréért! Állítsuk meg Brüsszelt! Sikerült!!!”

Érdekes módon hozzászólt a Tiszaföldvári Önkormányzati Tűzoltó Parancsnokság Facebook oldal is. A tűzoltók régi autójuk felújítására kénytelenek kalapozni.

Ezt írták:

“Rég meg kellett volna kapniuk! Évekkel ezelőtt. Ez nem a baloldalon múlik, hanem a szándékon! Akarják adni, vagy nem akarják adni. Nem kell másra mutogatni! Meg tudták oldani? Nem. Akkor ki a béna?”

“De a politikusok, miniszterek milliós havi bére nem a brüsszeli parlamentben dől el. Milyen érdekes. Mikor lesz bér befagysztás a parlamentben vezető helyeken, miniszterknél? Akkor jutna a tanároknak is.”

“A parlamentben kéne ennyit a száját jártatni, nem itt a fészbukon, a miliós fizetést meg zsebre rakni a nagy semmiért!!!”

“Megkaphatta volna, ha a kormány nem lopja el az utolsó forintot is. Takarodjatok már, mit képzeltek, mindenkit hülyére lehet venni. A számonkérésnél nem felejtünk!”

“…de a Megafon nevű undormányra azért szorítottatok innen onnan 2,7 milliárd forintot, amivel éppen hogy oda csináltok, ahonnan enni akartok. Logikus.”

Kállai egy újabb, frissebb bejegyzésében ismét megpróbált úgy tenni, mintha semmi probléma nem lenne az oktatás helyzetével. Azt írta, hogy “Pedagógusnap alkalmából őszinte tisztelettel köszöntöm a pedagógusokat!”

Itt csak két hozzászólást idézünk:

“Köszönjük szépen a tiszteletet! Kár, hogy közben a társadalom nagy részét sikerült ellenünk hangolni, és hogy a tisztelet, bármilyen becses, nem ér egy forintot sem a boltban.”

Valaki pedig így foglalta össze sokak mondandóját:

“Ma… Aztán szivatjátok őket tovább!”

Forrás: Kállai Mária Facebook

Kapcsolódó cikkek